Kjo hartë është interaktive. Rrathët me ngjyrë tregojnë rastet e raportuara...

 • Raportet e korrupsionit(nga harta, te listuara kronologjikisht)
  Titulli Lokacioni Data

  Punetoret e marketingut shetiten... Prishtinë 26.04.2015 12:00
  kqyrni cka po ndodhe ne komunen... Pejë 27.04.2015 14:53
  mjeket me certifikata ne gjilan Gjilan 27.04.2015 14:54
  Shkeljet ne perzgjedhjen e kandidateve... Prishtinë 25.04.2015 15:46
  Objekti pa leje ndertimi vazhdon... Pejë 24.04.2015 09:34
  Paguan per X kontratat kane me... Klinë 23.04.2015 13:32
  keqperdorime ne komunen e Rahovecit Rahovec 22.04.2015 20:00
  korrupsion i gjyqtarve ne ferizaj Ferizaj 22.04.2015 12:37
  korruptsion Pejë 21.04.2015 17:59
  BIOLOGU NE KRYE TE INSTITUCIONIT... Prishtinë 21.04.2015 20:58

 • Korrupsioni - Lajmet e fundit
  Titulli Burimi Data

  Momenti tronditës në Everest (Video) Zeri 27.04.2015 21:12
  Kasta e vjetër duhet të largohet nga... InfoGlobi 27.04.2015 08:07
  Enver Hasani niset për në Turqi, e... Telegrafi 26.04.2015 13:23
  EU: No Cover-Up of Kosovo Mission Graft... Balkan Insight 14.04.2015 18:57
  Limaj- Mbikëqyrësi i Akuzuar i Financave... JNK 09.02.2015 14:08
  Intervistë e Zenun Pajazitin: Jemi... Gazeta Express 23.02.2014 17:02
 •  
 • RAPORTO

  Përshkrimi

  Rasti ka ndodhur më

  Data

  Koha 

  :

  Rasti ka ndodhur në

  Rasti ka të bëjë me

  Institucioni i përfshirë

  Informacion opcional

  Ngarko dokumente ose foto (opcional)


  Emri (opcional)

  Mbiemri (opcional)

  Email (opcional)

  Telefoni (opcional)

  Kodi i sigurise (pershkruajeni ne fushen e meposhtme):
  Captcha

  Vërejtje www.kallxo.com mban të drejtën për t'i redaktuar raportet e publikuara. Kjo bëhet në pajtim me legjislacionin në fuqi për media të shkruara si dhe me qëllim të mosdëmtimit të hetimeve dhe hulumtimeve eventuale. Në momentin kur ekipi i www.kallxo.com i verifikon informatat e pranuara, të gjitha të dhënat do të publikohen si të plota.