I Paverifikuar

Polici i Kosoves - Mashtruesi - NN Shantazhon njerzit duke ju marre para

10:29 17.06.2013 Kaçanik

  Mashtrim

Pershkrimi
Polici nën petkën dhe uniformën e policisë së Kosovës në fakt po bënë krim. Ai iu merr njerëzve para në emër te borxhit dhe nuk ua kthen kurrë më.

Një koleg i tij më ka treguar se edhe kur ai është ne patrulle gjithmonë njerëzit i shkojnë pas për t'ia kërkuar borxhin.

Por duket se është i lidhur ngushtë me pushtetin e NN-se, ngase edhe gruaja i punon ne gjykatë.

Une jam njeri nga viktimat e tij, por kur po ia kërkoj paratë më thotë mbylle gojën se të bie edhe më keq sepse edhe po te më paditesh nuk ke çka më bënë ngase kam lidhje edhe me gjykate.

Shumë qytetarw tw NN, por edhe më gjerë, janë mashtruar nga polici në fjalë NN, andaj unë si njëri nga të mashtruarit ju lus shumë që ta demaskoni këtë njeri dhe te kontribuoni që të njëjtit t'i hiqet uniforma e institucionit që është i thirrur për ta mbrojtur popullatën, ngase ai në saje të uniformës i mashtron viktimat e borxhit, sikurse më ka mashtruar mua.
Komente
Osmani  (21.07.2013)
Une baj nje pyetje per Kuvendin komunal.. kur do te ndryshohet viti lindjes ne pllaken te vendi qujtur Ura e Lepencit ne Doganaj-Kacanik, ne vend te sherohet 1982 e jo sic eshte she ura 1957.
I deshrpruari  (06.08.2013)
Shiqoj, akoma i pa verifikuar, e pa besueshme, tere kosoven e ka kapluar krim i thelle, qe edhe denoncimet nuk bejne pune..
Lini nje koment
Emri:
Email-i:
Telefoni juaj (opcional):
Komente:
Kodi i sigurise (pershkruajeni ne fushen e meposhtme):
Captcha

Raporte tjera

Kompania n.n

01:23 18.05.2012

Kaçanik, 0 Km

papastertia ne shkolla

07:50 17.05.2012

Kaçanik, 0 Km

Banesa perballe xhamise ne komunen n.n

09:44 03.04.2012

Kaçanik, 0 Km

rruga fshati gajre e komuna e kaqanikut asfallti

00:40 29.05.2012

Kaçanik, 0 Km